Almás-diós muffin
Késő ősz van, az almák és diók már az éléskamrában várják, hogy megegyük őket. Szeretem az almát különböző módon felhasználni süteményekben, mert a végeredmény csak finom lehet, és könnyű vele dolgozni. Kevert tészták készítésénél a liszt mellé gyakran adok diót, mert lazább lesz az állaga, és legfőképp az ízét javítja. A mai muffinom így ennek jegyében készült.
Joghurtos muffin
A mai muffinom elkészítésénél, célom a könnyedség és a látvány volt. Nem akartam túl édes finomságot, hogy a joghurt lágysága legyen érezhető. A krémréteg textúrája pedig igazán különleges formát kölcsönöz neki.
Fokhagymás, sajtos muffin
Az édes után, most jöjjön egy kis sós, és fűszeres! Lágy fűszerezésű, könnyen elkészíthető és vendégvárónak is ideális. Akik szeretik az erős fűszereket, azoknak kicsivel több borssal és fokhagymával ajánlom.