Meggyes piskóta:

Hozzávalók:

  • 5 tojás
  • 10 ek cukor
  • 10 púpos ek liszt
  • fél cs. sütőpor
  • fél citrom reszelt héja
  • 1 üveg magozott meggy

Elkészítés:

  1. 5 tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd félretesszük
  2. 5 tojás sárgáját 10 ek cukorral fehéredésig keverünk.
  3. Hozzáadunk 10 ek vizet, fél citrom reszelt héját, majd elkeverjük.
  4. Rászitálunk 10 ek lisztet, fél csomag sütőport, és elvegyítjük benne.
  5. Óvatosan laza mozdulatokkal beleforgatjuk a kemény habot.
  6. Sütőpapírral bélelt tepsibe töltjük.
  7. Tetejére rászórjuk a lecsöpögtetett meggyet.
  8. 180 fokon kb. 20 percig sütjük.

Az elkészítéshez sok sikert kíván: Tündi

Cimkék: meggyes piskóta, meggyes piskóta recept, piskóta, recept, piskóta, sütemény, sütemény recept
Hozzászólás a bejegyzéshez:
Név*:
E-mail*:
Webcím:
Szöveg:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*:
DVD megrendelés | Rendelési feltételek | Kapcsolatfelvétel | Facebook
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben